Wrangel kirjutab:
Üks tähelepanek. Muutmise puhul antakse teada, kuipalju kordi seda on tehtud ja millal viimati. Seega saab ikka kenasti järgi ajada kas ma olen oma postitust muutnud või mitte. Aja praeguse jutu järge ja näed, et minu küsimus selle "Debiilik, jura, BS" teemal oli igati õigustatud.
Kuidas soovitakse...
Tõsi, BS oli ebakorrektse tsitaadi probleem, aga ülejäänud, palun, on siin -
Wrangel kirjutab:
Lugesin. Hetkel ei vasta, sest sellisele asjale vastamine ei ole huvitav vaid nõuab head tahet debilikutele asju väga lihtsustatud kombel selgitada. Isegi neile, kes valemeid justkui tunnevad jäävad osad asjad nagu selgusetuks. Hetkel sellist totude järelaitamise tahtmist pole.
Wrangel kirjutab:
Mitte ühtegi fakti ei ole toodud seega siis kui 10 inimest sama jura ajavad ei ole see mingi tõestamine.
Muutmise probleemi tõstsin ma uuesti üles ka selle pärast, et kord eelnevalt oled sa juba ühes teises teemas korralikku koristustööd teinud, kui sinu teooriates kaheldi ja seletada paluti. Peale sellist koristustööd oli muidugi teistel äärmiselt keeruline edasi arutleda, sest arutluse all olevad postitused olid tühjad ja sulle oleks siis justkui õigus jäänud, sest enam ei olnud võimalik tuvastada, milles algne probleem seisnes.
Mulle hakkab ikka üha enam ja enam meeldima see variant, et poste saaksid muuta ainult administraatorid.